Ons Bep

Aan de Kook

Wanneer

Zaterdag, 23 maart 2024

Boven-Leeuwen

Koken voor elkaar en eten met elkaar.

Je verzorgt een voorgerecht, je maakt het hoofdgerecht of je bent gevraagd een dessert te bereiden. We laten tijdig weten welk gerecht je dient te maken.
Je ontvangt de gasten bij jou thuis. Heb je het voorgerecht gegeten, dan worden de enveloppen geopend waarin staat wie waarheen gaat voor het hoofdgerecht. Sommigen zullen snel naar huis gaan om zelf gasten te ontvangen. Anderen kunnen rustig naar hun nieuwe adres gaan om daar verder te gaan met het diner.
Het is de bedoeling dat je op drie verschillende adressen en met steeds verschillende mensen tafelt. We gaan uit van koppels in de breedste zin van het woord. Stellen, maar ook moeder-dochter, 2 vriendinnen of oma-kleinzoon vinden wij mooie combinaties.

Wat je kookt bepaal jij zelf. Jij bent de chef van je eigen gerecht. Heb jij een recept waar de hele familie al jaren zijn vingers bij aflikt, maak het dan niet moeilijker dan dat het is en doe mee. Het gaat niet om culinaire hoogstandjes maar de avond draait om genieten, verrassen, verkennen, verwennen maar ook elkaar leren kennen voor zover dat nog niet het geval is.

We willen de avond feestelijk afsluiten met een gezamenlijk afzakkertje in d’n Egelantier, Willibrordusstraat 48, Boven-Leeuwen.

De kosten voor de deelname zijn € 25,- per stel. Hiervoor ontvang je witte wijn en rode wijn, zodat je tijdens het diner op elk adres dezelfde wijn in je glas treft.
De kosten voor het gerecht wat jij maakt en de drankjes bij d’n Egelantier zijn voor je eigen rekening.

Boven-Eind aan de Kook vindt jaarlijks plaats op de 3e zaterdag in maart.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud